Magánnyomozás Professzionális Magánnyomozó Képzés
Szerda, 2019-10-23, 23:12
Magánnyomozás Professzionális Magánnyomozó Képzés
Nyitólap | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
Belépés
Keresés

 
Konspirált adatgyűjtés, környezettanulmány-készítés


Konspirált adatgyűjtés esetén az a cél, hogy minél több információhoz jussunk a célszemélyről úgy, hogy az érintett személynek erről ne legyen tudomása.

Ez mindig a megbízó igényeitől függ.


A mai világban rengeteg információ beszerezhető az internetről is, ezek is egyfajta alapot képezhetnek akár a célszemély kapcsolatainak felderítésénél.

Nagy hatásfokkal használhatók erre a célra a különböző közösségi oldalak, ahová - sokszor felelőtlenül - az emberek rengeteg személyes információt és azonosításra alkalmas fényképet feltesznek.


Ezen felül léteznek adatbázisok, ahonnan képet kaphatunk az illető gépjárműveiről, bejelentett lakcíméről, de Magyarországon pénzért szinte minden információ megszerezhető...


Természetesen személyes vizsgálódást is végezni kell a célszemély környezetében - elsősorban a megbízót érdeklő specifikus kérdéssekkel kapcsolatban.


A konspirált adatgyűjtés egy összetett és nagy szakértelmet igénylő terület, melyhez nagyfokú tapasztalat szükséges.
Ha kérdése van, ingyenes online tanácsadásért forduljon hozzám bizalommal a Kapcsolat menüpont alatti űrlap segítségével, vagy közvetlenül e-mailben a secret.watching@gmail.com címen.

Kérdéseit  felteheti telefonon is: 0620-388-3397
Munkanapokon 08-18 között.
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Copyright MyCorp © 2019
Ingyenes webtárhely uCoz