Magánnyomozás Professzionális Magánnyomozó Képzés
Szerda, 2019-10-23, 23:12
Magánnyomozás Professzionális Magánnyomozó Képzés
Nyitólap | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
Belépés
KeresésOperatív szállítmány kísérés


Nagyon sok ember szállíttat olyan tárgyakat, értékeket, melyek tartalmát nem szeretnék mások tudomására hozni különböző okokból. Sok esetben jobban jár ha a szállítást saját maga, vagy ha erre nincs lehetőség, akkor  megfelelően felkészített, megbízható "munkatársai" végzik el. Persze, az ilyen feladatokat sok esetben biztonsági cégek emberei, vagy biztonsági futárok látják el. Van azonban arra is lehetőség, hogy Ön vagy emberei a megfelelő felkészítés, képzés után saját maguk hajtsák végre a "kényes szállítmányok" biztosítását, célba juttatását.

Konzultáció keretein belül felkészítem Önt, hogy hogyan tervezze meg az útvonalát, úgy, hogy az biztonságos legyen (alternatív útvonalak tervezése, biztonságos parkolók kijelölése, kommunikáció, online nyomkövetés, stb.). Milyen intézkedéseket foganatosítson megfigyelés észlelése esetén, hogyan rázza le a nemkívánatos "kíváncsiskodókat". A felkészítést követően nem lesz szüksége arra, hogy idegeneket fogadjon a bizalmába. Saját erőből képes lesz megoldani a feladatokat, ezáltal minimalizálhatók az esetleges "fecsegésekből" adódó biztonsági kockázatok.
Félreértések elkerülése végett, a konzultációk,felkészítések, oktatások nem ingyenesek. A díjazás ebben az esetben függ a feladat összetettségétől és időtartamától, reális árfekvésben.

Ha kérdése van, ingyenes online tanácsadásért forduljon hozzám bizalommal a Kapcsolat menüpont alatti űrlap segítségével, vagy közvetlenül e-mailben a secret.watching@gmail.com címen. Ha pedig szeretné elsajátítani a fenti képességeket, jelentkezzen konzultációra az elérhetőségek bármelyikén.

 Telefonon a 0620-388-3397 számon is érdeklődhet.
Munkanapokon 08-18 között.
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Copyright MyCorp © 2019
Ingyenes webtárhely uCoz