Magánnyomozás Professzionális Magánnyomozó Képzés
Szerda, 2019-10-23, 23:12
Magánnyomozás Professzionális Magánnyomozó Képzés
Nyitólap | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
Belépés
Keresés

Sokat gondolkodtam azon - mielőtt létrehoztam ezt az oldalt -, hogy Magyarországon vajon miért tudnak olyan keveset az emberek erről a szakmáról, illetve miért van az, hogy – tisztelet a kivételnek - rendszeresen "megvezetik" a saját megbízóikat a tisztelt kollégák. A megbízók közül nagyon sokan nem rendelkeznek megfelelő információval erről a területről.

 

Ezen szeretnék változtatni, szeretném ha megismernék az emberek, hogy valójában milyen is ez a szakma.

 

Félreértés ne essék nem szeretném azt a képet festeni a magyar magánnyomozókról, hogy mindegyik szélhámos és átveri a megbízóját. Ismerek én is jó pár becsületes és lelkiismeretes kollégát, akik tisztességesen elvégzik a rájuk bízott feladatokat, - mindezt korrekt árakért -, de sajnos egyelőre ők vannak kevesebben. Hiszek még a csodákban, ezért bízok benne, hogy ez az arány egyszer megváltozik, talán…

 

Szeretném, hogy tisztább képet kapjanak, arról, hogy mire is adnak ki olykor rengeteg pénzt (sokszor feleslegesen) egy megbízás alkalmakor, illetve betekintést nyerjenek a „kulisszák mögé”. Ezen az oldalon lehetőség lesz arra, hogy bárki kérdéseket tegyen fel a magánnyomozási területekkel kapcsolatban, illetve egyfajta tanácsadói formában céges, valamint magánéleti problémákra is szívesen segítek megoldást találni.

 

Egyfajta célkitűzésképpen eldöntöttem, hogy lehetőséget biztosítok bárki számára, hogy személyes konzultáció formájában megtanítsam, felkészítsem bizonyos magánnyomozói feladatok ellátására.

Erről részletesen az következő menüpontban olvashat: Gyakorlat-alapú oktatásunkról

 

Rólam röviden csak annyit, hogy a szakmai tapasztalatot a Nemzetbiztonsági Szakszolgálatnál szereztem, ahol operatív műveleti területen tevékenykedtem hivatásosként, közel 10 éven keresztül. Utána létrehoztam egy vállalkozást, ahol cégszerűen folytattam ezt a tevékenységet, mellette nemzetközi munkákra készülő profi személyvédelmi szakemberek kiképzésében, felkészítésében vettem részt. Jelenleg magánnyomozói- és biztonságvédelmi tanácsadással, valamint oktatással (is) foglalkozok.

 


Üdvözlettel,

 

Keresztesi László

secret.watching@gmail.com

Keressen bennünket a Facebookon!

Flag Counter

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Copyright MyCorp © 2019
Ingyenes webtárhely uCoz