Magánnyomozás Professzionális Magánnyomozó Képzés
Szerda, 2019-10-23, 23:12
Magánnyomozás Professzionális Magánnyomozó Képzés
Nyitólap | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
Belépés
Keresés
 
 
 
 
Hölgyek számára is vonzóvá kívánjuk tenni  a magánnyomozói szakmát, ezért -csak női érdeklődők számára- nyílt napokat tartunk.
 
Az akció 2019.július 25.-től 2019. december 31.ig tart!
 


Témája:

Az érdeklődő részt vehet egy csoportos operatív megfigyelési (leplezett követési) gyakorlatban. (gépjárműves és gyalogos operatív megfigyelés végrehajtása kommunikációs eszközökkel,fotó/videó dokumentálással, életszerűen)
 
 
A gyakorlat időtartama: kb. 2-3 óra
 
 
Részvételi díj: 0 Ft
 
 
A gyakorlat lényege a teljes életszerűség,valamint minden egyes érdeklődő ki tudja próbálni magát ebben a "szerepben" tét nélkül és felmérheti saját képességeit a magánnyomozói szakmával kapcsolatban.
 
Gyakorlat végeztével közösen kiértékeljük az eseményeket és minden résztvevőről szakmai alkalmassági véleményt adunk,valamint javaslatot teszünk az esetleges továbbképzési lehetőségekre.
 
 
 
A gyakorlat után -közben- a kollégáim és én is szívesen válaszolunk bármely szakmai jellegű kérdésre.(pl.: munkavégzéssel,vagy akár magánnyomozói cégek beindításával kapcsolatos kérdésekre is)

Igény szerint -akár- saját gépjárművel is részt lehet venni a gyakorlatban.
 
Jelentkezés után közösen egyeztetünk időpontokat,amikor a gyakorlat végrehajtható.
 

Az igényeket beérkezési sorrendben dolgozzuk fel.
 
A gyakorlatokat Budapesten és vonzáskörzetében hajtjuk végre.
 
Minden egyes érdeklődő maximum. 1 nyílt napon (gyakorlaton) vehet részt ingyenesen.
 
Bármely fentiekkel kapcsolatos kérdésre szívesen válaszolok.

Keressen bennünket a Facebookon!
 
Üdvözlettel,

Keresztesi László

secret.watching@gmail.com
 
 
Hölgyek a szakmában
 
 
Ebben a szakmában sajnos az az általános nézőpont,hogy hölgyeket nem szívesen vesznek fel,foglalkoztatnak és keresnek magánnyomozói feladatok végrehajtására. Sajnos nagyon elenyésző a létszámuk Magyarországon.
 
Az emberek nagytöbbsége ezt "férfias" szakmának tartja hasonlóan a katonasághoz, pedig meg kell mondanom, hogy (sajnos?!) sok esetben eredményesebbek a férfi magánnyomozó társaiknál.
 
Itt elsősorban nem a hűtlenségi teszt szolgáltatásra gondolok, amikor egy csinos,dekoratív "bombázót" állítanak rá a célpontra.
Ennél jóval több területeten teljesítenek sikeresen.
 
Sok ismerősöm néha mikor a Hölgyek alkalmazásának előnyeit ecsetelem egy kicsit mindig furcsán néznek rám.
 
Elég alkalmam volt megtapasztalni a női alkalmasságot ebben a szakmában, ahhoz,hogy igenis kiálljak azon véleményem mellett,hogy igenis szükség van a gyengébbik nem (bár ezt a kifejezést ebben a formában nem kedvelem) ösztönösségére,megérzéseire és precizitására.
 
Sajnos be kell vallanom (tetszik,nem tetszik ez van) azt,hogy sok esetben a Hölgyek eredményesebben oldanak meg egy feladatot mint mi férfiak és ez nem azon múlik,hogy mennyire dekoratív a hölgy vagy sem.
 
Szerintem ugyanolyan teljesértékű munkatársként kell őket foglalkoztatni és bevonni őket a feladatok végrehajtásába, mint bármely férfi kollégánkat, mert sok esetben olyan területeken is eredményeket tudnak elérni,ahol a férfiak nem.
 
 
A teljesség igénye nélkül felsorolnék pár pozitív -általam tapasztalt- képességet mely a Hölgyeket előtérbe helyezi a férfiakkal szemben:
 
 
- Precizitás
- Megérzés
- Ösztönösség
- Gyakorlati pszichológia alkalmazása
- Könnyebb információ szerzés
- Könnyebb beépülés
- Jelentésírás esetében tény-és tárgyszerűbb, részletgazdag leíró mód
- ......
  és még lehetne folytatni a sort..
 
 
Sajnos nagyon kevés azon Hölgyek száma,akik megkeresnek azzal a céllal,hogy oktassam őket erre a szakmára, amelyben nyilván nagy szerepet játszik egy alapvető előítélet az átlagemberek részéről, ebből kifolyólag kisebbségi érzés alakul ki a Hölgyekben és vélhetőleg ezért nem jelentkeznek ilyen területre.
 
Nyilván azt gondolják, hogy "nagyon érdekel ez a szakma, de nem jelentkezek,mert úgyis csak férfiakat tartanak alkalmasnak erre a területre..."
 
 
 
Kedves Hölgyeim!
 
Ezzel nem értek egyet!
 
Sőt! Éppen ellenkezőleg gondolom.
 
Annyira "elférfiasodott" ez a szakma és véleményem szerint szükség lenne gyakorlatias,vagány, jó megérzésekkel rendelkező hölgyekre ebben a szakmában is.
 
 
Remélem a fentebb leírtakkal sikerült eloszlatnom a tévhitek egy részét.
 
 
Ezt a szakmát elsajátítani kívánó Hölgyek jelentkezést várom szeretettel a Gyakorlat-alapú oktatásunkra.
 
 
Bármely felmerülő kérdés esetén készséggel állok rendelkezésükre.
 
 
 
 
Üdvözlettel,Keresztesi László


secret.watching@gmail.com
 
 

Flag Counter

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Copyright MyCorp © 2019
Ingyenes webtárhely uCoz