Magánnyomozás Professzionális Magánnyomozó Képzés
Szerda, 2019-10-23, 23:12
Magánnyomozás Professzionális Magánnyomozó Képzés
Nyitólap | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
Belépés
Keresés

 

Összegyűjtöttünk egy pár - az Önök által feltett-többször felmerülő oktatással kapcsolatos kérdést és válaszokat abból a célból, hogy minden kedves érdeklődő teljesebb képet kapjon az oktatással kapcsolatban. A későbbiek folyamán - újabb kérdések esetén- ezeket majd bővíteni fogjuk.

 

 

Kezdeném pár „megmosolyogtató” kérdéssel, a válaszaimat nem tüntetem fel inkább.

 

 Ezek a kérdések az érdeklődő több kérdései között "merültek fel"..

 

      Érdeklődők kérdései:

 

-          Műholdas megfigyelést is ki fogjuk próbálni, tudja úgy mint a Közellenség c. filmben látható?

-          Az extra méretű dekoltázs kizáró ok?

-          Helikopteres megfigyelés is lesz?

      -          Hozhatom a kutyáimat?

 -         Adna majd igazolást, hogy Önnél voltam oktatáson? Csak mert a párom féltékeny típus...

      -     Mit szólna egy csereüzlethez? Én ingyen tanulok Önnél, cserébe ingyen lenyírom a haját havonta egyszer.

-         Amíg az oktatáson vagyok, megoldható, hogy az egyik kollégája vigyázzon az ikreimre?

           -         Az gond ha szőke vagyok?

            .......................................

 

 

      Gyakran ismétlődő kérdések

 

 

 

 

  1. Szerzek ezzel az oktatással magánnyomozói engedélyt?

 

 Ezzel a tanfolyammal senki sem jogosult magánnyomozói engedély kiváltására, ahhoz vagy egy OKJ-s magánnyomozói tanfolyamot kell elvégezni, vagy olyan végzettséggel kell rendelkeznie, melyet a törvény az engedély kiváltásához előír.

 

  1. Miért jó ez nekem?

 

 Az attól függ, hogy milyen célból szeretne az érdeklődő a tanfolyamon részt venni.

Mindenki valamilyen okkal keres meg bennünket. Meg szeretné tanulni ezt a szakmát,vagy OKJ-s tanfolyam mellé gyakorlati tapasztalatot is akar szerezni,esetleg szeretne céget alapítani, ami ezzel a területtel is foglakozik, későbbiek folyamán szeretne valakit megfigyelni, vagy egész egyszerűen csak kíváncsiság hajtja..

 

  1. Hány ember vesz részt egyszerre az oktatáson?

 

    Mivel nem célunk a magas részvételi létszám elérése, valamint nem célunk a „tömeges egyidejű oktatás” így megengedhetjük magunknak azt a „luxust”, hogy – lehetőség szerint- egyfajta személyi edzőként minden egyes érdeklődővel egyénileg foglalkozzunk. Minőségi és nem mennyiségi elveket követünk. Így minden egyes érdeklődő maximális segítséget és oktatói felügyelet kap. Ez nem csak „jól csengő marketing”, hanem a valóságban is így működik.

 

  1. Tényleg semmilyen végzettséget nem írnak elő az oktatás feltételeként?

 

        Semmilyen papírt nem kérünk senkitől sem. Itt nem számít,hogy valakinek „csak” 8 általános iskolai végzettsége van, de az sem ha több diplomával rendelkezik valaki,vagy több nyelven beszél. Az első beszélgetés alkalmakkor felmérjük az érdeklődő affinitását ehhez a területhez, aztán közösen eldöntjük, hogy hogyan tovább…

 

  1. Milyen kizáró orvosi okok lehetnek?

 

    Nem kell senkinek sem előzetes egészségügyi vizsgálaton részt vennie. Ami minimum szükséges az a cselekvőképesség és egy alapvető állóképesség, mivel az oktatás során viszonylag sokat vagyunk az utcán, ez azért mindenképpen szükséges a feladatok végrehajtásához.

 

Az oktatás jellegéből adódóan sajnos a súlyosan mozgássérült, vagy cselekvésképtelen és látás/hallássérült érdeklődők felkészítését nem tudjuk vállalni.

Egyéb betegségeket célszerű jelezni az oktatás megkezdése előtt az oktatónak, mely alapján közösen eldöntik,hogy a betegség esetleg akadályozó tényezőként befolyásolhatja e a tanulás folyamatát.

 

  1. Mi az alsó- és felső korhatár?

 

     Nincsenek konkrét szabályok, de nyilván nem 5-6 éves korban kell elkezdeni ezt a szakmát, egy bizonyos kor fölött pedig már nem javasoljuk.. Volt már intelligens, rátermett 16 éves tanítványunk is, de oktattunk már lelkes, fiatalos 65 éves nagypapát is.. Az átlagos korhatár kb. 20 és 40 év közé tehető.

 


7. A köztudatban ez a terület inkább „férfias” szakmaként él. A tanítványok között milyen a hölgyek/urak aránya?-        

 

           Másokkal ellentétben nem zárkózok el az ellen, hogy hölgyeket is tanítsak erre a szakmára. Hosszú évek tapasztalata megtanított arra, hogy bizonyos helyzetekben egy kedves női mosoly sokszor több eredményt produkál, mint egy határozott férfias fellépés. Sajnos uraim be kell, hogy valljam, hogy a hölgyek megfigyelőképessége, memóriája sok esetben jobb, mint a miénk... Viszont vannak olyan helyzetek, amelyekben jobb, ha csak férfiak vesznek részt. Tréfásan úgy foglalnám össze, hogy vannak a tanítványaim között „tökös” hölgyek is.

 

8. Miért nem kérnek erkölcsi bizonyítványt?

 

Mert nincs rá szükség. Rendelkezünk olyan emberismerettel, amely alapján megállapítható, hogy valaki esetleg bűnözésből él. Valamint megvannak a saját módszereink arra, hogy a jelentkezőinket –törvényes eszközökkel- leellenőrizzük, ha szükséges.

 

     9. Kit nem oktatnak semmiképpen sem?

 

    A fenti kérdésre adott válaszból kiderül, hogy bűnözőket semmilyen formában nem oktatunk. Ezen kívül nem oktatunk politikai személyiségeket, ismert közéleti személyeket, valamint azokat, akik felmérésünk alapján nem alkalmasak erre a területre.

 

   10. Az óradíjon kívül milyen egyéb költségek vannak?

 

- Az óradíjon felül csak két költség van, az egyik a tömegközlekedési gyakorlatok alkalmakkor jelentkezik. Az utazási költségét mindenki saját maga finanszírozza. Ezt általában úgy szoktuk megoldani, hogy előre jelezzük, amikor ezzel a témával foglalkozik az oktatás. Úgy szoktuk összeállítani az aznapi programot, hogy –lehetőleg- a tanítványokra ne háruljon jelentős plusz költség. Költséghatékonyság miatt ilyen esetben – ha valaki nem rendelkezik utazási bérlettel-akkor a napi jegy vételét szoktuk javasolni. Ha valaki rendelkezik bérlettel, akkor semmilyen további költsége nem lesz.

Valamint ha valaki saját gépjárművével kíván gyakorolni mozgó megfigyelés esetén,akkor az üzemanyagát saját maga állja.

 

 


FOLYTATÁS KÖVETKEZIK...

 

Keressen bennünket a Facebookon!

 
Kérdését elküldheti a Kapcsolat menüpont alatt található űrlap segítségével, vagy közvetlenül e-mailben a secret.watching@gmail.com
címre.

Személyes konzultációra ugyancsak ezeken az elérhetőségeken  tud időpontot kérni.


 
 

Flag Counter

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Copyright MyCorp © 2019
Ingyenes webtárhely uCoz