Magánnyomozás Professzionális Magánnyomozó Képzés
Szerda, 2019-10-23, 23:12
Magánnyomozás Professzionális Magánnyomozó Képzés
Nyitólap | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
Belépés
KeresésHűtlenség, megcsalás

Azt kell hogy mondjam, az egyik leggyakoribb megbízások közé tartozik... Egy magánnyomozó munkájának igen jelentős hányadát a hűtlenségi esetek teszik ki.

Ilyen esetekben főleg az "ellenfél" személyére kíváncsiak a megbízók, illetve minél több részletre kíváncsiak (neve, lakcíme, munkahelye, stb.)

Van, amikor a kapcsolatot dokumentálni kell fotó, videó, hanganyag formájában - például a válóper miatt.

A célok általában hasonlóak, elsősorban kíváncsiság, majd a váláshoz szükséges adatok megszerzése miatt kérik a személy(ek) megfigyelését és adatfeldolgozását.

Találkoztam már olyan esettel is, amikor "csak" az volt a probléma, hogy a két fél nem teljesen volt őszinte egymáshoz. Ezt az esetet egyfajta mediátorként kezeltem, és ahelyett, hogy "jópénzért" megfigyeltem volna valamelyiküket, pár órás beszélgetéssel közösen megoldottuk a problémát. Nem kerestem semmit, de legalább megmentettem egy (egyébként szimpatikus) pár házasságát. Ilyen is kell néha...

És persze ott a másik véglet is, amikor már a válás küzdelméről és a vagyon felosztásáról van szó... Gyakori, hogy a másik fél eltitkolt vagyonának felkutatása a feladat... (Házak, autók vásárlása a szerető nevére házasságuk ideje alatt, stb...)

A skála igen széles a gyanútól a vagyonkutatásig.

 

Gyermekvédelem

Korábban nem volt annyira "felkapott" terület, de a közelmúltban történt szórakozóhely-tragédia kapcsán egyre több kollégámhoz és hozzám is befutott számos ilyen jellegű megkeresés, melyek lényege, hogy aggódó szülők szeretnék, ha szemmel tartanák csemetéiket - kikkel vannak kapcsolatban, merre járnak éjszaka, valamint, hogy fogyasztanak-e hallucinogén anyagokat, stb.

Korábban nagyon ritkán fordult elő ilyen, és ehhez hasonló felkérés. Fontosnak tartom a megelőzést, azt, hogy a szülők megfelelő bizalmi viszonyt létesítsenek gyermekeikkel, időben felismerjék, ha egy fiatalnak problémái vannak. A tizenévesek a legveszélyeztetettebbek, hiszen ebben az életkori szakaszban a tinédzserek nem csak a világgal, de önmagukkal is állandó harcban állnak. Nagyon sok esetben megelőzhető a baj, de a tapasztalatok azt mutatják, még nem ez a jellemző...

Ha aggódik gyermeke miatt, forduljon hozzám bizalommal.

 
Egyéb szolgáltatások:
 
 
- Eltűnt személyek felkutatása
- Környezettanulmány készítés
- Operatív megfigyelés
- Vagyonkutatás
- Céginformáció beszerzése
- Partnerhűség teszt
- Gazdasági nyomozás
- Személyvédelmi- és kisérői feladatok végrehajtása (személyvédelem megszervezése,végrehajtása, lakó-munkahelyi-utazások és szabadidős tevékenységek biztosítása)
 
Keressen bennünket a Facebookon!

Kérdése esetén forduljon hozzám bizalommal a Kapcsolat menüpont alatti űrlap segítségével, vagy közvetlenül e-mailben a secret.watching@gmail.com címen.

 

Flag Counter

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Copyright MyCorp © 2019
Ingyenes webtárhely uCoz