Magánnyomozás Professzionális Magánnyomozó Képzés
Szerda, 2019-10-23, 23:57
Magánnyomozás Professzionális Magánnyomozó Képzés
Nyitólap | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
Belépés
Keresés
 
 
 
 
Hatékonyságnövelő intézkedések alkalmazása
 
 
 
Üzleti megbeszéléseim alkalmakkor sokszor felmerült már a Megbízóm részéről a kérdés,hogy vajon abban is tudnék-e neki segíteni,hogy "gatyába rázza" az irodában dolgozó alkalmazottjait és végre mindenki a munkával foglalkozzon és ne csak "időt töltsön" a munkahelyén?
 
Úgy gondoltam,hogy minimális beruházással és törvényes lehetőségekkel élve lehet olyan intézkedéseket hozni, mely a dolgozókat munkára "ösztönzi".
 
A Megbízóim kételkedtek az intézkedések eredményességében, de az idő és a számok, melyek a cég bevételében pozitívként jelentkeztek,azok az intézkedések hatékonyságát és eredményességét igazolták.
 
Természetesen kételkedők mindig is vannak (lesznek) ezért ez a szolgáltatás (auditálás,intézkedések meghozatala és bevezetése) felém semmilyen előzetes költséget nem jelent a megbízó cégek számára.
 
Fizetés csak akkor esedékes ha a Megbízó elégedett az eredménnyel és a cég valóban plussz bevételt produkál,mely az intézkedések bevezetésének köszönhető.
 
Magyarán, ingyen dolgozok azért,hogy ezt a célt a Megbízóval közösen elérjük. Fizetni ráér akkor,amikor mérhető eredményt produkál az igénybe vételem.
 
 
 
Ha érdekli Önt ez a lehetőség és szeretné,hogy az Ön alkalmazottjai is a munkaidejüket valóban munkával töltsék és ez az Ön cégének bevételt produkáljon,akkor várom megtisztelő érdeklődését az elérhetőségeim bármelyikén.
 
 
 
Üdvözlettel,
 
       
                            Keresztesi László
                        secret.watching@gmail.com


 

  

 

Flag Counter

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Copyright MyCorp © 2019
Ingyenes webtárhely uCoz