Magánnyomozás Professzionális Magánnyomozó Képzés
Szerda, 2019-10-23, 23:12
Magánnyomozás Professzionális Magánnyomozó Képzés
Nyitólap | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
Belépés
Keresés
 
 
 
 
Sok olyan megrendelő keresett már meg, akik csalódtak egy-két "szakbarbár-lehúzós" magánnyomozó "imitátorban" és hála mélyen tisztelt alkalmatlan és presztízsromboló "kollégának" hozzám fordultak segítségért, problémájuk megoldása végett.
 
Ezért,hogy a leendő Megbízók is nagyobb rálátást kapjanak erre a területre mielőtt valakivel szerződnének pár hasznos tanáccsal szolgálok számukra,hogy minőségi szolgáltatást kapjanak a pénzükért.
 
 
Tisztelt Megbízók!
 
Mielőtt bármely magánnyomozó céget felkérne bizonyos feladatok végrehajtására, célszerű előtte az alábbi kérdéseket feltenni,abból a célból, hogy minél precízebb-és korrekt munkavégzést kapjon a pénzéért cserébe.
 
Fontos,hogy ebben a szakmában aki túl "olcsó" az nagy eséllyel nem fog minőségi munkát végezni, de annál inkább fog magyarázkodni a felvett előleg után,hogy miért is nem végezte el a rábízott feladatokat...(tisztelet a kivételnek..)
 
Magánnyomozói területek igen költséges szolgáltatások.
 
 
 
Melyek azok a kérdések, amelyeket célszerű feltenni az első beszélgetés alkalmakkor egy magánnyomozónak?
 
 
1. Hol szerezte a gyakorlatát?Hol tanulta ezt a szakmát?
 
 
 Azt ki kell,hogy hangsúlyozzam,hogy pl. az operatív megfigyelést mélységében CSAK a Nemzetbiztonsági Szakszolgálatnál tanítják,ott viszont egy évig.Sehol máshol nem,maximum csak érintőlegesen..(egyéb titkosszolgálatok,RTF,NAV)
 
Tehát ha pl.valaki a rendőrségen a gépjárműfelderítési osztályon dolgozott 20 évig,attól még nem rendelkezik azokkal az ismeretekkel és tapasztalatokkal,ami az operatív megfigyeléshez szükséges.
 
Úgyhogy, aki a rendőri pályán szerezte a "tudását" az csak a józan paraszti ész- és saját maga által "szerzett" tapasztalatok alapján dolgozik.
 
Akit viszont erre képeztek ki,az "művészi szinten", szakszerűen hajtja végre a feladatokat.
 
 
2. Költségek:
 
Vegyük például az operatív megfigyelést (titkos/leplezett követés):
 
Óradíj:
 
Ennek összege igen széles skálán mozog Magyarországon.
 
Általában 3-5 ezer Ft/óra/fő (a létszám mindig a feladattól függ).
 
Fontos megjegyezni, hogy egy bizonyos létszámhoz minimum ragaszkodni szoktunk a feladat precíz végrehajtása miatt,valamint kerüljük a célszemély és a környezet előtti dekonspirációt.(pl.:egy célszemély gépkocsival közelekedik az országban,akkor a szakszerű megfigyeléséhez minimum 3 autó és 6 fő szükséges).
 
Nyilván ha csak tömegközlekedik valaki,akkor a létszám csökkenthető. A legtöbb magánnyomozóval ellentétben mi azzal a létszámmal dolgozunk ténylegesen,amennyiért Önök fizetnek,azaz nem "játszuk el" azt,hogy 3 autót mondunk 6 emberrel, és ehhez képest egy autóval és két emberrel "kukucskálunk"..
 
Óva intem Önöket a kóklerektől és az "olcsó Jánosoktól". Nálunk pl.lehetősége van a megbízónak arra is,hogy beüljön bármelyik autónkba és megfigyelőként részese legyen a feladatoknak.
 
Tegyék fel ezt a kérdést bármely másik lehetséges jelöltnek,meglepődnék,ha bármelyik is belemenne ebbe..
 
 Szakmai okokra fognak hivatkozni,de ez inkább csak kifogás (erre mindenképpen térjenek ki majd az Önök érdekében ha egy jelölttel tárgyalnak)
 
Ebben a szakmában az nem túl "profi",aki egy biztonsági őr óradíjával megegyező összegért végez megfigyelést.(500-800 Ft/óra)
 
A legolcsóbb,vagy túl olcsó,az Önöknek nem lesz hatékony és kidobott pénz lesz.
 
Ez sajnos nem egy olcsó szakma.
 
 
Előleg:
 
Csak és kizárólag azért kérünk egy jelképes előleget,hogy a megbízás komolyságáról meggyőződjünk. Az előleg beszámításra kerül a tényleges munkavégzésbe,illetve a ledolgozott óradíjba.
 
Ez alól csak akkor teszünk kivételt,ha több napos,hetes munkának kezdünk neki és szállást kell intéznünk,vagy ha külföldön kell dolgoznunk.
 
Ilyen esetben az előleg összegét előre egyeztetjük és közösen állapítjuk meg a Megbízóval.
 
Az idevonatkozó részleteket a megbízási szerződés tartalmazza.
 
 
 
 Üzemanyag költség:
 
Budapesten és 30 km-es vonzáskörzetében nem számítunk fel külön díjat.
 
Ezen felül csak reális üzemanyagköltséget számítunk fel (értelemszerűen oda-vissza),valamint szükség szerint útdíjat számítunk fel.
 
Egyéb költség nálunk nincs.
 
 
Folytatása következik..
 
 
 
Kérdése esetén forduljon hozzám bizalommal a Kapcsolat menüpont alatti űrlap segítségével, vagy közvetlenül e-mailben a secret.watching@gmail.com címen.

 

Flag Counter

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Copyright MyCorp © 2019
Ingyenes webtárhely uCoz