Magánnyomozás Professzionális Magánnyomozó Képzés
Szerda, 2019-10-23, 23:27
Magánnyomozás Professzionális Magánnyomozó Képzés
Nyitólap | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
Belépés
Keresés


 
 
Szolgáltatások cégek számára

 
 
Céginformáció


A mai világban különösen fontos, hogy mielőtt szerződnénk egy céggel lehetőség szerint minél több információt begyűjtsünk róla, illetve folyamatosan figyelemmel kísérjük partnerünk likviditását, fizetőképességét.

Célszerű utánajárni, hogy a cég által megadott információk valósak-e (Pl. aláírásra jogosult-e az a személy, akivel a kapcsolatot tartjuk és a szerződést kötjük, vagy valóban az-e a cég neve, amiről tudomásunk van. Találkoztam már olyan esettel, hogy a vendéglátóipari egység nevét írta a cég a számlákra, nem a cég nevét - a kettő nem egyezett meg; a vevő nem fizetett a bíróság pedig elutasította a keresetet, mert nem jó névre voltak kiállítva a számlák), valamint érdemes azt is megtudni, hogy más cégek milyen tapasztalatokkal rendelkeznek az adott céggel, annak fizetőképességével kapcsolatban.

A kellemetlenségek elkerülése érdekében nagy hangsúlyt kell fektetni a megelőzésre, ennek részeként már a szerződésbe is különféle biztosítékok beépítése javasolt (Pl. tulajdonjog-fenntartási záradék, stb.).

Ezek az információk beszerezhetők különböző adatbázisokból, illetve kombinálhatók megfigyeléssel, valamint környezettanulmány-készítéssel is
.

 

 Konspirált adatgyűjtés, környezettanulmány-készítés


Konspirált adatgyűjtés esetén az a cél, hogy minél több információhoz jussunk a célszemélyről úgy, hogy az érintett személynek erről ne legyen tudomása.

Ez mindig a megbízó igényeitől függ.


A mai világban rengeteg információ beszerezhető az internetről is, ezek is egyfajta alapot képezhetnek akár a célszemély kapcsolatainak felderítésénél.

Nagy hatásfokkal használhatók erre a célra a különböző közösségi oldalak, ahová - sokszor felelőtlenül - az emberek rengeteg személyes információt és azonosításra alkalmas fényképet feltesznek.


Ezen felül léteznek adatbázisok, ahonnan képet kaphatunk az illető gépjárműveiről, bejelentett lakcíméről, de Magyarországon pénzért szinte minden információ megszerezhető...


Természetesen személyes vizsgálódást is végezni kell a célszemély környezetében - elsősorban a megbízót érdeklő specifikus kérdéssekkel kapcsolatban.


A konspirált adatgyűjtés egy összetett és nagy szakértelmet igénylő terület, melyhez nagyfokú tapasztalat szükséges.


 

Ipari kémelhárítás
 
Ez a fajta tevékenység sajnos Magyarországon is igen szükségessé vált, ugyanis nagyon sok olyan terület van, ahol az embereknek "minden pénzt megér" bizonyos információk beszerzése.

A fő hangsúly a megelőzésen van!

A cégvezetőnek, illetve a biztonságért felelős vezetőnek meg kell teremteniük azokat a feltételeket, amelyek megnehezítik az információk illetéktelenek kezébe kerülését.

Néhány támpont:

- Lojalitás-vizsgálatok megtartása
- Informatikai védelem
- Iratkezelési szabályok létrehozása (és betartása)
- Betekintési jogosultságok meghatározása
- Biztonsági tárgyaló létrehozása, stb.

Minél több lehetőséget fel kell használni az adatok, információk védelmének érdekében, és akkor kisebb az esély az ipari kémkedésre.

Számos tényezőre kell még ügyelni ezen a területen, ennek tárgyalására azonban ez a felület nem alkalmas. Egy személyes konzultáció keretein belül azonban szívesen nyújtok részletesebb információkat is az érdeklődőknek egy megelőzés - felkészítés - végrehajtás vezérfonalra felépített tanácsadás formájában.
 
 
Operatív szállítmány kísérés


Nagyon sok ember szállíttat olyan tárgyakat, értékeket, melyek tartalmát nem szeretnék mások tudomására hozni különböző okokból. Sok esetben jobban jár ha a szállítást saját maga, vagy ha erre nincs lehetőség, akkor megfelelően felkészített, megbízható "munkatársai" végzik el.
 
Persze, az ilyen feladatokat sok esetben biztonsági cégek emberei, vagy biztonsági futárok látják el. Van azonban arra is lehetőség, hogy Ön vagy emberei a megfelelő felkészítés, képzés után saját maguk hajtsák végre a "kényes szállítmányok" biztosítását, célba juttatását.

Konzultáció keretein belül felkészítem Önt, hogy hogyan tervezze meg az útvonalát, úgy, hogy az biztonságos legyen (alternatív útvonalak tervezése, biztonságos parkolók kijelölése, kommunikáció, online nyomkövetés, stb.). Milyen intézkedéseket foganatosítson megfigyelés észlelése esetén, hogyan rázza le a nemkívánatos "kíváncsiskodókat". A felkészítést követően nem lesz szüksége arra, hogy idegeneket fogadjon a bizalmába. Saját erőből képes lesz megoldani a feladatokat, ezáltal minimalizálhatók az esetleges "fecsegésekből" adódó biztonsági kockázatok.
 
 
Egyéb szolgáltatások:

 
- Gazdasági nyomozás
- Cégtérkép készítése
- Székhely- és telephely-ellenőrzés (meglévő gépállomány, eszközök, stb. – ezek dokumentálása fotó-videó eszközökkel)
- TB visszaélések felderítése, dokumentálása
- Próbavásárlások lebonyolítása
- Bizalmas találkozók megszervezése és zavartalanságának biztosítása
- Értékszállítás
- Bizalmas szállítmányok teljes körű lebonyolítása, biztosítása (szervezés, tervezés, végrehajtás)
- Biztonsági tanácsadás, oktatás
- Személyvédelmi feladatok ellátása – Kiemelt vezetők és családtagjaik lakó- és munkakörnyezetének és szabadidős tevékenységeik biztosítása.
- Konkurencia figyelés
 
 
 

Ha kérdése van, ingyenes tanácsadásért forduljon hozzám bizalommal a Kapcsolat menüpont alatti űrlap segítségével, vagy közvetlenül e-mailben a  secret.watching@gmail.com címen.

 

Flag Counter

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Copyright MyCorp © 2019
Ingyenes webtárhely uCoz